Skip to main content

Etablering og utvikling

Bedrifter under utvikling og vekst har stor nytte av å rådføre seg med en regnskapsfører. Vi hjelper deg i denne spennende fasen, slik at dokumenter og økonomi blir gjort riktig. Dermed vil ditt firma ha den beste økonomiske forutsetningen for å lykkes.

Etablering av selskap

Vi hjelper deg i etableringsfasen av ditt nye firma. Det tar ikke lang tid å etablere et selskap i dag, men du trenger likevel viktige dokumenter, rutiner og orden på regnskap for å drive et vellykket firma. Som gründer har du kanskje ikke tid til å skaffe denne kunnskapen. Da kan det være mye å hente på å bringe inn Interfinance som din økonomiske veileder. 

Regnskap for nyetablerte selskaper

Vi har god kjennskap til etablering av selskaper og kan hjelpe deg med blant annet

  • Vedtekter
  • Stiftelsesdokumenter
  • Aksjonæravtaler
  • Med mer. 

Å engasjere en regnskapsfører kan være en av de viktigste investeringene i oppstartsfasen. Du vil få en god forståelse for hvilke kostnader som vil påløpe under og etter etableringen, og starte med gode rutiner for inntekter, utgifter, bilagsføring og lønnskjøring.

Det er et omfattende regelverk å forholde seg til innen regnskap, og det er viktig å ha dette på plass fra dag én. Vi kan ta hele eller deler av regnskapet - ta kontakt så finner vi en god løsning basert på dine regnskapsbehov.

Selskap i vekst

Er du et selskap i vekst eller utvikling og trenger en oversikt over økonomien? Enten du skal ansette, fusjonere, fisjonere eller på annen måte utvikle bedriften din er det nødvendig med et kostnads- og inntekstsbilde. 

Regnskap for selskap i vekst

Interfinance tilbyr veiledning og regnskapstjenester for selskaper i utvikling. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg og din bedrift, og hvordan du best beholder og utvikler dine verdier. Det er som regel dyrt å vokse - gode forberedelser er nøkkelen.

Som bedriftseier bør du alltid være i forkant og ha god dialog med regnskap. Regnskapsførerne i Interfinance har faglig tyngde og kan bidra med avgjørende kunnskap i viktige beslutninger. Slik kan du på best måte tilrettelegge for dine planer. 

Les om våre regnskapstjenester

Personlig oppfølging

Velger du Interfinance får du personlig oppfølging fra faste kontaktpersoner som vil ditt beste. Vi setter oss godt inn i ditt firma og gir deg skreddersydd rådgivning.


Møt teamet