Skip to main content

Jobb hos oss

Som regnskapsfører hos Interfinance blir du en del av et engasjert team som brenner for gode og lønnsomme løsninger for våre kunder. Vi sitter i trivelige lokaler og har det hyggelig sammen på jobb.

Hvorfor jobbe hos Interfinance?

  • Bli en del av et team med dyktige folk
  • Tilpass arbeidsdagen til dine behov
  • Få rom og muligheter til faglig utvikling
  • Trivelige og tilgjengelige arbeidslokaler

Møt folkene i Interfinance

Karriere i Interfinance

Våre dyktige medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskap, noe vi håper også våre nye kollegaer har. Vi ser etter personer som ønsker å lykkes i lag, være en ressurs for våre kunder, og samtidig utvikle seg videre i regnskapsfaget. 

Vi har egne kundeporteføljer som vi følger tett opp, og god dialog med kunden er viktig. Som regnskapsførere og økonomiske veiledere trenger vi å ha god kjennskap til våre kunder for å kunne se gode løsninger på deres utfordringer og kartlegge nye muligheter for vekst og utvikling.

I Interfinance kan du med den rette utdanningen oppnå autorisasjon som regnskapsfører. Du vil i ditt daglige virke opparbeide deg både faglig og praktisk kunnskap og få muligheter til å utvikle deg. Vi er ikke så stort team i dag, så her får du bli med på alle typer kundecaser om du vil. Våre kunder gir oss faglige utfordringer, men også mange spennende og morsomme oppgaver.

Hva tilbyr vi

Vi tilbyr et trivelig fagmiljø med korte beslutsningsveier og gode karrieremuligheter. Vi opererer med kjernetid 9-15, og ellers er man fleksibel på arbeidstid. Det er også mulighet til å jobbe hjemmefra. Kontoret på Lierstranda ligger lett tilgjengelig med kollektiv transport. Kjører du bil, har vi gratis parkering og mulighet til å lade elbil. 

Vi spiser som regel lunsj sammen i kantina eller slår oss ned med en kaffe i løpet av dagen. Vi sitter i et kontorfellesskap med andre selskaper - her kan vi utveksle erfaring og kunnskap med andre bransjer i gangene.

Det er en fordel om du har kjennskap til Tripletex fra før av, da dette er vårt hovedprogram. I Interfinance kommer du til å jobbe med mange forskjellige typer bedrifter, organisasjoner og selskaper - som for eksempel sameier, butikker, investorer, håndverkere, sameiere og enkeltpersonforetak.

Les mer om oss.