Skip to main content

Om oss

Interfinance er et regnskapskontor med god forretningsforståelse. Vi leverer alle typer regnskapstjenester til bedrifter, sameier, organisasjoner og enkeltpersonsforetak i Østlandsområdet. Vårt mål er å levere individuelle modeller, fremtidsrettede regnskapstjenester og lønnsomme løsninger tilpasset kundens forventninger.

Les om våre regnskapstjenester her.

Personlig oppfølging

Som kunde av Interfinance får du tett og personlig oppfølging. Du vil ha en eller få faste kontaktpersoner, og det skal være lett og hyggelig å komme i kontakt med oss. Vi kan levere et bredt omfang av rengskapstjenester, enten du ønsker full oversikt selv, eller å sette bort alt.

Møt folkene i Interfinance.

Tilgjengelig og proaktiv

Medarbeiderne i Interfinance har faglig tyngde, og samtidig god kommersiell forståelse. I kombinasjon med digitalisering og et effektivt team kan vi gi den støtten og fleksibiliteten du trenger. Vi er din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner. 

Vi lærer deg og din bedrift godt å kjenne, slik at vi kan gi de riktige rådene og arbeide proaktivt. Vi stiller de riktige spørsmålene og sørger for at din bedrift og ansatte blir ivaretatt. Dermed kan du ha fullt fokus på dine arbeidsoppgaver, vel vitende om at regnskapet er i orden. Har du spørsmål er vi tilgjengelig på mail og telefon, og setter pris på fysiske møter i våre trivelige lokaler. 

Er du i vekst eller en annen form for utvikling er det avgjørende å involvere din regnskapsfører slik at du kan gjøre riktige valg for dine verdier. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med om du er nyetablert eller i utvikling her.

Jobb hos oss

Er du regnskapsfører og interessert i å bli et del av et engasjert team? Vi er på utkikk etter flere nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg og løse spennende utfordringer. Som regnskapsfører i Interfinance er det viktig å ha god kjennskap til kunden for å kunne se gode løsninger og vekstmuligheter. Høres dette interessant ut? Les mer her.