Skip to main content

Diana Trawinska

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • 92562913

Regnskapsmedarbeider med 6 års erfaring med lønns- og regnskapsoppgaver i interne- og eksterne selskaper, 7 års erfaring fra regnskapsbyrå med eksterne kunder. Har ansvar for en kundeportefølje med små og mellomstore virksomheter innenfor forskjellige bransjer. Ansatt i Interfinance siden 2021.
Erfaring med lønns- og regnskapsoppgaver på ulike nivåer i interne selskaper i samarbeid med Interfinance siden 2016. Har også 2 års erfaring fra arbeid som junior spesialist i Risikostyring. Har i tillegg lang erfaring vedrørende problemstillinger knyttet til ansettelse av utenlandske personer i Norge og enkelpersonforetak.

Hovedarbeidsoppgaver: løpende regnskapsføring, lønnskjøring, og avstemming, samt bokføring, fakturering, purring og oppfølging av fordringer, skattemelding MVA utarbeidelse av årsregnskap og skattemelding med vedlegg for selskaper og private. Utover dette har hun ansvar for å bistå kunder ved behov ifht Tolketjenester.

Utdannelse

Økonomisk Universitet/Mastergrad i Finans og regnskap
2011 – 2013 Wroclaw, Polen

Økonomisk Universitet/Bachelorgrad i Finans og regnskap
2008 – 2011 Poznan, Polen

Språk

norsk, polsk, engelsk