Skip to main content

Uncategorised

Om oss

Om oss

Interfinance er et regnskapskontor med god forretningsforståelse. Vi leverer alle typer regnskapstjenester til bedrifter, sameier, organisasjoner og enkeltpersonsforetak i Østlandsområdet. Vårt mål er å levere individuelle modeller, fremtidsrettede regnskapstjenester og lønnsomme løsninger tilpasset kundens forventninger.

Les om våre regnskapstjenester her.

Personlig oppfølging

Som kunde av Interfinance får du tett og personlig oppfølging. Du vil ha en eller få faste kontaktpersoner, og det skal være lett og hyggelig å komme i kontakt med oss. Vi kan levere et bredt omfang av rengskapstjenester, enten du ønsker full oversikt selv, eller å sette bort alt.

Møt folkene i Interfinance.

Tilgjengelig og proaktiv

Medarbeiderne i Interfinance har faglig tyngde, og samtidig god kommersiell forståelse. I kombinasjon med digitalisering og et effektivt team kan vi gi den støtten og fleksibiliteten du trenger. Vi er din nærmeste økonomiske rådgiver og sparringspartner. 

Vi lærer deg og din bedrift godt å kjenne, slik at vi kan gi de riktige rådene og arbeide proaktivt. Vi stiller de riktige spørsmålene og sørger for at din bedrift og ansatte blir ivaretatt. Dermed kan du ha fullt fokus på dine arbeidsoppgaver, vel vitende om at regnskapet er i orden. Har du spørsmål er vi tilgjengelig på mail og telefon, og setter pris på fysiske møter i våre trivelige lokaler. 

Er du i vekst eller en annen form for utvikling er det avgjørende å involvere din regnskapsfører slik at du kan gjøre riktige valg for dine verdier. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med om du er nyetablert eller i utvikling her.

Jobb hos oss

Er du regnskapsfører og interessert i å bli et del av et engasjert team? Vi er på utkikk etter flere nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg og løse spennende utfordringer. Som regnskapsfører i Interfinance er det viktig å ha god kjennskap til kunden for å kunne se gode løsninger og vekstmuligheter. Høres dette interessant ut? Les mer her.

Les mer …Om oss

 • Treff: 3192

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Som regnskapsfører hos Interfinance blir du en del av et engasjert team som brenner for gode og lønnsomme løsninger for våre kunder. Vi sitter i trivelige lokaler og har det hyggelig sammen på jobb.

Hvorfor jobbe hos Interfinance?

 • Bli en del av et team med dyktige folk
 • Tilpass arbeidsdagen til dine behov
 • Få rom og muligheter til faglig utvikling
 • Trivelige og tilgjengelige arbeidslokaler

Møt folkene i Interfinance

Karriere i Interfinance

Våre dyktige medarbeidere har mange års erfaring innen revisjon og regnskap, noe vi håper også våre nye kollegaer har. Vi ser etter personer som ønsker å lykkes i lag, være en ressurs for våre kunder, og samtidig utvikle seg videre i regnskapsfaget. 

Vi har egne kundeporteføljer som vi følger tett opp, og god dialog med kunden er viktig. Som regnskapsførere og økonomiske veiledere trenger vi å ha god kjennskap til våre kunder for å kunne se gode løsninger på deres utfordringer og kartlegge nye muligheter for vekst og utvikling.

I Interfinance kan du med den rette utdanningen oppnå autorisasjon som regnskapsfører. Du vil i ditt daglige virke opparbeide deg både faglig og praktisk kunnskap og få muligheter til å utvikle deg. Vi er ikke så stort team i dag, så her får du bli med på alle typer kundecaser om du vil. Våre kunder gir oss faglige utfordringer, men også mange spennende og morsomme oppgaver.

Hva tilbyr vi

Vi tilbyr et trivelig fagmiljø med korte beslutsningsveier og gode karrieremuligheter. Vi opererer med kjernetid 9-15, og ellers er man fleksibel på arbeidstid. Det er også mulighet til å jobbe hjemmefra. Kontoret på Lierstranda ligger lett tilgjengelig med kollektiv transport. Kjører du bil, har vi gratis parkering og mulighet til å lade elbil. 

Vi spiser som regel lunsj sammen i kantina eller slår oss ned med en kaffe i løpet av dagen. Vi sitter i et kontorfellesskap med andre selskaper - her kan vi utveksle erfaring og kunnskap med andre bransjer i gangene.

Det er en fordel om du har kjennskap til Tripletex fra før av, da dette er vårt hovedprogram. I Interfinance kommer du til å jobbe med mange forskjellige typer bedrifter, organisasjoner og selskaper - som for eksempel sameier, butikker, investorer, håndverkere, sameiere og enkeltpersonforetak.

Les mer om oss.

Les mer …Jobb hos oss

 • Treff: 2008

Etablering og utvikling

Etablering og utvikling

Bedrifter under utvikling og vekst har stor nytte av å rådføre seg med en regnskapsfører. Vi hjelper deg i denne spennende fasen, slik at dokumenter og økonomi blir gjort riktig. Dermed vil ditt firma ha den beste økonomiske forutsetningen for å lykkes.

Etablering av selskap

Vi hjelper deg i etableringsfasen av ditt nye firma. Det tar ikke lang tid å etablere et selskap i dag, men du trenger likevel viktige dokumenter, rutiner og orden på regnskap for å drive et vellykket firma. Som gründer har du kanskje ikke tid til å skaffe denne kunnskapen. Da kan det være mye å hente på å bringe inn Interfinance som din økonomiske veileder. 

Regnskap for nyetablerte selskaper

Vi har god kjennskap til etablering av selskaper og kan hjelpe deg med blant annet

 • Vedtekter
 • Stiftelsesdokumenter
 • Aksjonæravtaler
 • Med mer. 

Å engasjere en regnskapsfører kan være en av de viktigste investeringene i oppstartsfasen. Du vil få en god forståelse for hvilke kostnader som vil påløpe under og etter etableringen, og starte med gode rutiner for inntekter, utgifter, bilagsføring og lønnskjøring.

Det er et omfattende regelverk å forholde seg til innen regnskap, og det er viktig å ha dette på plass fra dag én. Vi kan ta hele eller deler av regnskapet - ta kontakt så finner vi en god løsning basert på dine regnskapsbehov.

Selskap i vekst

Er du et selskap i vekst eller utvikling og trenger en oversikt over økonomien? Enten du skal ansette, fusjonere, fisjonere eller på annen måte utvikle bedriften din er det nødvendig med et kostnads- og inntekstsbilde. 

Regnskap for selskap i vekst

Interfinance tilbyr veiledning og regnskapstjenester for selskaper i utvikling. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg og din bedrift, og hvordan du best beholder og utvikler dine verdier. Det er som regel dyrt å vokse - gode forberedelser er nøkkelen.

Som bedriftseier bør du alltid være i forkant og ha god dialog med regnskap. Regnskapsførerne i Interfinance har faglig tyngde og kan bidra med avgjørende kunnskap i viktige beslutninger. Slik kan du på best måte tilrettelegge for dine planer. 

Les om våre regnskapstjenester

Personlig oppfølging

Velger du Interfinance får du personlig oppfølging fra faste kontaktpersoner som vil ditt beste. Vi setter oss godt inn i ditt firma og gir deg skreddersydd rådgivning.


Møt teamet

Les mer …Etablering og utvikling

 • Treff: 2849

Flere artikler …