Mette F. Dyrdahl

språk: norsk, engelsk

Autorisert regnskapsfører og registrert revisor, med 18 års erfaring innen revisjon og rådgivning og 2 års erfaring innen regnskapsføring. Arbeidsoppgaver: analyse av nøkkeltall og kvalitetssikring av regnskap både internt og eksternt (kunden), rådgivning innen økonomi og investering, styrearbeid, utarbeidelse av årsregnskap og selvangivelser for selskaper og private, samt regnskapsføring.

Barbara Lichosyt

språk: norsk, engelsk, polsk

Regnskapsfører med 10 års erfaring innen regnskapsføring, lang erfaring vedrørende problemstillinger knyttet til ansettelse av utenlandske personer i Norge og enkelpersonforetak. Hovedoppgaver: regnskapsføring, lønnskjøring, fakturering, purring og oppfølging av fordringer, MVA-oppgaver, avstemminger, årsregnskap og selvangivelser for selskaper og private.

Natalia Schubert

språk: norsk, engelsk, russisk

Regnskapsfører med 14 års erfaring. Hovedoppgaver: regnskapsføring, lønnskjøring, fakturering, purring og oppfølging av fordringer, MVA-oppgaver, avstemminger, årsregnskap og selvangivelser for selskaper og private.

Viktorija Lenceviciute

språk: norsk, engelsk, litauisk, russisk

Regnskapsfører med 2 års erfaring innen regnskapsføring. Hovedoppgaver: regnskapsføring, lønnskjøring, fakturering, purring og oppfølging av fordringer, MVA-oppgaver, avstemminger, årsregnskap og selvangivelser for selskaper og private.